villaskovly.dk © 2009                    

 

 

Udenfor

 

 

Huset og værksted ligger midt på grunden. Det betyder at haven er tre-delt Forhave foran huset, gårdsplads imellem hus og værksted, og baghave bagved værksted. I forhaven er der et dejligt bed rundt langs hegnet og en lille bålplads, hvor der er blevet hold sankthans mange år i træk! Der er masser af fugleliv, og vi har også haft et lille egern boende et par gange. Ved indkørslen står der et stort birketræ og læner sig ind over haven. Det er med til at give en ekstra romantisk prik over i’et samt skærme af mod vejen!

 

I baghaven er der lidt mere fredeligt og idyllisk. Baghaven er ikke lige så stor, men alligevel er der meget plads. Lige nu har vi en trampolin stående dernede. Arealet rundt om hus og værksted flisebelagt. Begge haver har helt klart mange muligheder og vi har kun afprøvet et par af dem. På gårdspladsen ler der en stor terrasse med markise, og her leves livet sommeren igennem.

 

 

Lorem ipsum

 

Lorem ipsum »

Lorem ipsum dolor sit amet, sed a a consectetuer adipiscing elit, do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.